Начало » Лайфстайл » Горещо парти даде старт на енергийната напитка BURN

Лайфстайл


Горещо парти даде старт на енергийната напитка BURN Горещо парти даде старт на енергийната напитка BURN

23 Май 2007 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Зрелищно парти се развихри във вторник вечерта, 22 май, в клуб Black Box. Сексапилният Алфредо Торес затвори в горяща клетка невинна ученичка, която се преобрази в чувствена красавица и разгорещи страстите сред присъстващите. Мистериозни огнени изкусители приканваха гостите да се отдадат на забранени удоволствия. Черни загадъчни маски очакваха всички още на влизане. Посветените в ритуала burn се забавляваха цяла нощ в компанията на сексапилни танцьорки, по случай лансирането на новата енергийна напитка burn. Събитието е първото от серия партита, които ще представят напитката в избрани нощни клубове в цялата страна.

burn e енергийна напитка, предназначена за млади и разкрепостени хора, които обичат да се забавляват. Формулата съдържа по-високи нива на активните съставки таурин и кофеин и е специално създадена за “нощните птици”, за да издържат на купона до сутринта. Първичната енергия на напитката възпламенява сетивата и обещава хиляди нощи без никакви ограничения. Черната алуминиева бутилка, пламъкът на опаковката, както и яркочервеният цвят на самата напитка също са сред елементите, които отличават burn според консуматорите.

С лансирането на burn, Кока-Кола навлиза в категорията на енергийните напитки в България. Представянето на продукта ще бъде подкрепено от комуникационна кампания, включваща телевизионна и външна реклама, Интернет, промоции и присъствие на марката в най-посещаваните нощни клубове в страната.

~~

burn
Can you take the heat?

Прочетено: 5202 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.